torsdag 24 oktober 2013

WAR - What is it good for?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 













UFC HEAVYWEIGHT CHAMPION - CAIN VELASQUEZ

Bra titel & bra låt. UFC 166 galan som man kan sammanfatta med ett ord - WAR.

Diego "Nightmare" Sanchez ja för mig är han fortfarande mardrömmen det förändras inte för att han själv byter till "The Dream" han vill vara ett kristet föredöme därav ville han komma ifrån smeknamnet mardrömmen. Fightingstilen gör det hela svårt att glömma, utan istället väljer man helt enkelt det smeknamn som passar bäst.
Vilken galning han är och vad ska man säga? Ni som såg den vet, ni som inte såg den missade ett krig. När blodet rann över Diegos ansikte så blev han mer galen "come on Gil I will rock you!" .

Spelar ingen roll för Diego att motsåndaren El Nino har sovit på hans soffa och att dom har tränat en del ihop utan nu är det fight! Efter två ronder såg det ganska lönlöst ut för Sanchez men i 3e hände något som det ofta gör med Sanchez han driver på ännu mer i sista ronden och fick till slut utdelning via en finfin uppercut sänker Gil men Diego får lite väl mycket självförtroende och försöker strypa ut Gilbert.

STUPID!!!!!!! Ja han förlorade fighten istället för avslut med händerna vilket såg lovande ut...

Cain Velasquez är världens bäste tungviktare det känns ganska givet efter tredje fighten mot Dos Santos som fick för sig att han skulle gå "tå till tå" mot Cain i fem ronder. Varför? Precis som med Diego som skulle fortsatt slå på Gil när han fick chans på avslut så skulle Dos Santos svingat och låtit Cain betala duktigt för att komma in på kropp.

När detta upprepas rond efter rond efter rond..så är frågan var finns det taktiska kunnandet hos Dos Santos kamp? Det var ingen överraskning att Cain ville få fighten att se ut just på det här viset.

Skönt inlägg från den ödmjuke Dos Santos så tätt efter match: http://instagram.com/p/fv1Y6WjRum/#

D.C är rubrikernas man just nu, han ska bara ha sin match mot Jones men först får visst Glover sin chans . Istället ska han ta rampljuset som Gus har och vill få till ett möte med svensken. Det den gode D.C har missat är att svensken ska gå sin nästa match i Sverige och då är det upp till dig Daniel om du vill möta Alex eller missa din chans. Show must go on....i Sverige! 

Alex vs D.C i Sverige ?  Det är så nära mästarmatch det kan bli. Om nu Daniel Cormier vill hit. Ta med dig Cain som stöd. 

I övrigt går ryssarna fruktansvärt bra och dom ska nog bli mer testade framöver för att se var i toppen dom kommer landa. Gonzaga är giftig och kanske kan bygga mot den absoluta toppen igen, Jordan får däremot bygga om och komma tillbaka.

Dodson är Dodson och hans gröna turtles strumpor är sköna kontraster till det annars så uppenbara "hård på ytan" fighting looken. Fortsätt så John och fortsätt köra över knattarna så blir det snart titelfight igen för Teenage Mutant Ninja Turtle nr 1.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar